Новини

Anuga 2013 – голям интерес от страна на България

В периода 5-9 октомври 2013 ще се състои световното шоу №1 за хранително-вкусовата промишленост Anuga 2013. Традиционно голям е интересът към събитието от страна на българската индустрия. 60 компании от бранша ще представят своите продукти на аудиторията експерти от цял свят. 

снимка: Koelnmesse

За пореден път страната ни ще се представи с национален щанд в разделите Fine Food и Organic Food. Същият се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към Министерство на икономиката и енергетиката и е финансирано по проект „Насърчаване интернационализацията на българските предприятия“ на Европейски фонд за регионално развитие. Общо 37 наши компании бяха одобрени в предварителна процедура и получиха възможността да се включат в националното ни представяне.

снимка: Koelnmesse

Поради големия интерес към Anuga 2013 от страна на бранша в България ИАНМСП организира и финансира търговска мисия в рамките на изложението. Делегация от високопоставени политици и представители на 17 български компании ще посетят събитието в периода 7-8 октомври 2013. На 08 октомври от 11:00 ч. те ще вземат участие в организиран от ИАНМСП международен форум на тема „Българската хранително-вкусова индустрия – традиции, качество, партньорство“, който ще се проведе в конгресния център на панаира.

 

Информация за форума

Програма

Профили на участниците във форума

Национално представяне

Фирмени профили на участниците в панаира