Новини

България с национален щанд на imm cologne // Living Interiors 2014 през януари в Кьолн

imm cologne // Living Interiors 2014 вярно на традицията отново ще бъде събитие №1 за мебелната индустрия в световен мащаб. С 1250 изложители от 120 държави и очаквани повече от 143 000 компетентни посетители то ще е най-важната бизнес платформа за бранша през идната година.

 

 

Традиционно голям е интересът към изложението и от страна на българските производители. Осем български компании вече са регистрирали самостоятелното си участие. В подкрепа на този наш динамично развиващ се сектор, характеризиращ се с голям експортен потенциал, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към министерството на икономиката и енергетиката на Република България организира национално участие на страната ни в това световно събитие. То се финансира по проект „Насърчаване интернационализацията на българските предприятия“ на Европейски фонд за регионално развитие. Така още близо 15 наши фирми от мебелния бранш ще получат възможност да представят иновативните си продукти на imm cologne 2014.

До 06.12.2013 г. тече процедура по набиране на компаниите, които да участват в субсидираното национално представяне в рамките на изложението.