За изложители

Път към Вашия успех

Вие имате интерес към някое събитие от портфолиото на Koelnmesse? Представителството на дружеството в България може във всеки момент да Ви даде компетентно мнение при избора на конкретно изложение, да Ви съдейства при регистрацията и организацията на Вашето участие.

Ето някои теми, които трябва да обсъдите преди да изберете изложението, на което да се представите.

Регистрация за изложенията и заявка на услуги

Панаирът предлага бързо и компетентно решение на всички въпроси преди, по време и след панаирното участие като строителство и обзавеждане на щандове, кетъринг, организация на съпътстващи събития, охрана, почистване.

Регистрацията за изложенията и последващите заявки на услуги се извършват в Service Shop на конкретното събитие.  За целта е необходимо да посетите интернет страницата на съответното изложение, връзки към които ще намерите в раздел „Изложения“. Ползването на платформата изисква еднократно създаване на клиентски профил.

  • Логистични услуги
  • Комуникации и медия
  • Оборудване и мебели
  • Персонал
  • Кетъринг и събития

Планиране на Вашия изложбен щанд

Koelnmesse ви предлага специално изработени изложбени щандове, които да отговорят на нуждите и бюджета за Вашето успешно участие.

В съответствие с Наредбата за защита от Коронавирус в Германия, ние Ви предоставяме съвместим дизайн и оферта на щанд. Разбира се, в случай на въпроси, нашият компетентен екип е на Ваше разположение по всяко време.

За да гарантираме безопасността на нашите изложители, посетители и партньори по възможно най-добрия начин, ние разработихме мерките #B-SAFE4business. Научете повече за нашата набор от мерки и се информирайте, като използвате връзките по-долу:

Нашите предложения

Изложбени системи

Конфигурирайте своя изожбен щанд бързо и лесно само в няколко стъпки

Към конфигуратора >>

Индивидуални щандове

Визполвайте се от възможността да се откроите от останалите

Свържете се с нас за конкретна оферта >>

Групови щандове

Конфигурирайте Вашия групов щанд бързо и лесно само в няколко стъпки

Към конфигуратора >>