Новини

FSB и aquanale

На 5 юни т. г. в град Кьолн, Германия се проведе пресконференция, посветена на предстоящите издания на изложенията FSB и aquanale 2013. На нея присъстваха журналисти от цяла Европа.

Bild: Koelnmesse

Новости относно предстоящите мероприятия представиха Катарина Хама, главен оперативен директор на Кьолнски панаир, Берт Грандерат, вицепрезидент на bsw (Федерална асоциация за плувни басейни и спа), Клаус Майнел, управляващ директор на IAKS (Международна асоциация за спортни съоръжения и съоръжения за отдих).

„Това е първият път, в който провеждаме една пресконференция за двата панаира. Имаме обаче добра причина да го направим – усъвършенствахме концепцията на FSB и aquanale, така че синергията между тях да бъде използвана още по-ефективно“, сподели г-жа Хама.

Bild: Koelnmesse

През т. г. за първи път изложенията ще се проведат изцяло паралено – от 22 октомври, вторник до 25 октомври, петък. FSB ще се измести с един ден напред. Това ще ни позволи да достигнем целевите групи още по-ефективно“, допълни тя.

Организаторите споделиха още, че над 90% от изложбената площ вече е резервирана. „Очакваме общо около 1000 изложители. Половината от тях ще дойдат от чужбина. Ще приветстваме и около 25 000 посетители от Германия и други страни“, заявиха от Кьолнски панаир.

Източник: TLL Media