Новини

ISM Cologne 2023 се измества еднократно през април

ISM Cologne, водещото световно търговско изложение за сладкарски изделия, шоколад, ядли и закуски, предлага вдъхновение и иновации, вълнуващи възможности за бизнес в мрежа от изложители от най-висок клас и компетентни посетители, идваюи от всички краища на глобуса.

По желание на германските браншови организации, които са и идеен носител на ISM Cologne, както и след обсъждане с някои значими производители и търговци от сектора Koelnmesse взе решение еднократно (само за 2023 г.) да премести датите на провеждане на събитието от планираните до сега 29.01.-01.02.2022 г. на новите 23-25.04.2023 г.

Цялата европейска сладкарска индустрия в момента е изправена пред екстремни предизвикателства – драматични експлозии на разходите за суровини, енергия и логистика, както и почти непредвидимо поведение на потребителите. С тази промяна тя ще получи време да се напасне към трудната ситуация и възможност за по-добро и сигурно планиране на своето участие в ISM Cologne през април 2023 г.

Подготовката на изложението продължава усилено. Разпределението на площите ще протече по план. Сладкарската индустрия, съответните браншови организации и панаирният организатор Koelnmesse са убедени, че новите дати ще подсигурят по-добро и ефективно събитие за целия сектор.