Новини

Kind+Jugend 2013

Позволете си един поглед в бъдещето!

Kind+Jugend, 19-22 Септември 2013 в Кьолн

В периода 19-22 септември производителите на бебешко и детско оборудване отново се представят на изложението Kind+Jugend 2013 в Кьолн.

Повече от 950 компании от над 40 държави, между които както всички пазарни лидери, така и много нови иновативни актьори, ще покажат на площ от близо 100.000 м² своите продукти от сегментите бебешко и детско оборудване.

Дали конкретни продукти, нови доставчици или вдъхновяващи бизнес възможности – на изложението Kind+ Jugend 2013 ще получите пълния поглед върху глобалното предлагане в бранша. Ново през тази година: “DesignApartmentkidsroomZOOM – избрани международни дизайнери представят изпълнени с фантазия идеи за детската стая. Освен това тук Ви очакват интересни търговски партньори, много новости, които ще претендират за награда в конкурса за иновации, една пъстра програма и динамична панаирна атмосфера.

Убедете се сами в атрактивността на Kind+Jugend2013 и поръчайте своята входна картаонлайн на www.kindundjugend.de. В рамките на предварителната продажба Вие спестявате до 40%.

Ще се радваме да Ви видим в Кьолн!